wp658914e6_02.jpg
        EKKI Holland
        © Copyright EKKI Holland, all rights reserved
        Webdesign EKKI Holland
wp48973ed1.gif
wp9f0025de_02.jpg
wp18be9bc0_02.jpg

European Kenpo Karate International

Holland

wp350b201c_02.jpg
wp59b34189_02.jpg
wpdfa4d8d9_02.jpg

Welkom op de EKKI Holland Website. Deze site geeft je informatie over Kenpo Karate. Maak kennis met de beleving van het straatgevecht.

 

 

Veel plezier op de website

                         

Michael Mangal               

Hoofdinstructeur

wp5f232b8c_02.jpg
wpb3e09c31_02.jpg
wp0472f7aa_02.jpg
William Kelly
9e Graad Zwart
President & Founder
wp12da26ef.png

Klik hier om terug te keren naar Geschiedenis

 

PRESIDENT & FOUNDER EKKI

Master William Kelly 9e Graad Zwart

 

Het was 1972 toen William Kelly begon aan zijn Kenpo avontuur. Hij trainde in de welbekende “High Street Kenpo Institute” in Dublin, Ierland. Zijn toenmalige instructeurs waren Shay Paget en Barney Coleman.

 

Jaren lang heeft William Kelly les gevolgd bij meerdere Kenpo leraren. John Sepulveda is één van de leraren bij wie hij onder andere les gevolgd heeft. Door zijn kwaliteiten als leerling en leraar werd hij snel bekend, zowel binnen als buiten de Kenpo gemeenschap. Door de bekendheid die hij verwierf, kreeg hij de mogelijkheid om bodyguard te worden van onder andere de Familie Sinatra, U2, Diana Ross, Prince en nog vele anderen. Jaren lang heeft William Kelly persoonlijk voor de veiligheid gezorgd van deze beroemdheden.

 

William Kelly heeft meegedaan aan meerdere toernooien. Zowel nationale als internationale titels wist hij op zijn naam te zetten. Zijn expertise wist hij ook goed over te brengen op zijn leerlingen. Deze wisten snel in de voetsporen te treden van hun leraar en op hun manier bekendheid te genieten.  William Kelly staat bekend om zijn geduld en realistische manier van lesgeven. Al zijn leerlingen kunnen hier over meepraten.

 

Er ontwikkelde zich door de jaren heen een familieband van ongekende kracht binnen het Kenpo Team van William Kelly. Hij wist zijn leerlingen niet alleen te trainen in Kenpo maar ook op gebied van maatschappelijke normen en waarden wist hij zijn steentje bij te dragen. Zelfs tot de dag van vandaag staan deze normen en waarden hoog in het vaandel bij de leerlingen die William Kelly heeft opgeleid.

 

In juni 2010 besloot William Kelly zich los te koppelen van de AKKI onder leiding van Paul Mills en de EKKI op te richten. Met zijn eigen ervaring en de ervaring van zijn TOP studenten die inmiddels ook ervaren instructeurs zijn, wil William Kelly zijn eigen weg inslaan in de wereld van Kenpo Karate.